Bisnes

Shaklee Business Leader Conference 2020

Pada 22 Februari 2020 yang lalu saya & suami telah dijemput menghadiri Shaklee Business Leader Conference 2020(BLNC) yang berlangsung di Putrajaya International Convention Centre, Putrajaya. Untuk makluman, conference ini menghimpunkan seluruh leader yang aktif membuat bisnes Shaklee dan yang LAYAK MELEPASI SYARAT YANG DITETAPKAN SAHAJA. Kiranya ni hanya pada mereka yang betul betul perform pada cycle yang lepas. Alhamdulillah setiap…

Read More

Pengedar Shaklee Tanjung Malim, Uncategorized

Pengedar Shaklee Tanjung Malim

ANDA MENCARI PENGEDAR SHAKLEE TANJUNG MALIM ? HUBUNGI SAYA Saya Tinie Badri Adalah Pengedar Shaklee Tanjung Malim, Proton City & Slim River Paling aktif sejak 2013. Hai, saya Puan Hartini Binti Badri atau lebih dikenali sebagai Tinie Badri. Dan suami Encik Muhamad Rosdi. Kami adalah pengedar dan leader shaklee yang komited untuk membantu para pelanggan dapatkan produk yang bersesuaian dengan masalah dan…

Read More

Uncategorized

Pengedar Shaklee Selayang, Serendah, Bukit Beruntung Selangor

ANDA MENCARI PENGEDAR SHAKLEE SELAYANG, SERENDAH, BUKIT BERUNTUNG SELANGOR?   Saya Hartini Binti Badri dan suami Muhamad Rosdi Bin Ismail adalah Pengedar Shaklee Selayang, Serendah Paling aktif sejak 2013. KENAPA ANDA PERLU PILIH SAYA Kami Pengedar Shaklee Selayang, Serendah, Bukit Beruntung Selangor sentiasa ada Ready Stok dan boleh COD terus ke tempat anda dengan segera. Hampir setiap hari Kami pergi ke Branch Shaklee…

Read More

Kayap, Testimoni, Vivix

Rawat Kayap Di Bahu Sehingga Sembuh

Kayap di bahagian bahu, leher antara kes kayap yang sering saya dapat. Dan warga tua adalah golongan yang berisiko mendapat penyakit kayap. Kebanyakan mereka yang menghubungi saya bertanyakan set kayap adalah mereka yang dah mencuba rawatan lain tetapi masih belum sembuh. Seperti Encik ini yang bertanyakan untuk ayahnya. “Assalam… Puan tinie… Saya nk tnya set suplemen kayap… adakah ia bentuk…

Read More

Pengedar Shaklee Kawasan, Pengedar Shaklee Selayang, Pengedar Shaklee Tanjung Malim, Vivix

Pengedar Vivix Shaklee Yang Aktif & Komited

Anda mencari pengedar Vivix Shaklee yang aktif dan komited? Ye saya TINIE BADRI di sini sedia membantu anda! Saya sangat-sangat pentingkan servis terbaik dan saya akan ajar cara pengambilan yang betul dan pantau kesan yang anda rasa selepas pengambilan vitamin. Service after sale tetap akan ada. Saya tak akan buat anda seperti touch N Go. Anda pasti berpuas hati. Hubungi Saya…

Read More

Set Kesihatan, Tenaga, Testimoni, Vivix

Gatal-gatal Hidung Resdung Tiada, Badan Lebih Cergas Bertenaga

Pada mereka yang mengalami gatal gatal hidung akibat resdung mesti rimas kan. Membuatkan diri terhalang untuk menikmati makanan tertentu. Banyak makanan nak kena pantang tambah-tambah makanan yang ada belacan atau seafood. Bekerja dan berulang alik ke tempat kerja yang jauh setiap hari buat badan letih dan penat. Boleh stress jugak dibuatnya. Alhamdulillah dua masalah ni dapat diatasi oleh suami puan…

Read More

Ibu Berpantang, Info Kesihatan, Tips

7 Tips Atasi Sembelit Semasa Berpantang, Elak Ibu Meraung Dalam Tandas

Sembelit semasa berpantang adalah masalah yang sering kita dengar bagi ibu ibu yang baru melahirkan. Samada ibu bersalin secara normal ataupun bersalin secara pembedahan iaitu ceasarean. Nampak macam masalah biasa tetapi sembelit semasa berpantang sangat merunsingkan dan jika tidak dibendung boleh melarat sehingga menjadi buasir. Saya sendiri sebelum ni mengalami masalah sembelit semasa berpantang semasa berpantang melahirkan anak yang pertama.…

Read More

Info Kesihatan

Produk Shaklee Halal Ke?

Mencari yang halal itu fardhu iaitu wajib ke atas umat Islam. Jadi pada mereka yang bertanya Shaklee halal ke? Maka jawapannya adalah HALAL. Ini adalah sijil halal bagi produk Shaklee untuk tahun 2018. Setiap tahun Shaklee akan perbaharui sijil halal ini dan jika ada produk baru yang masuk Shaklee akan listkan di dalam sijil halal terkini. Sijil halal ini dikeluarkan…

Read More

Info Kesihatan, Testimoni, Tips, Vivix

Pengalaman Bersalin Ceaser Kali Ketiga, Beza SANGAT!!

Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan anak ketiga pada 1/10/2018 baru-baru ni. Hari ni saya nak kongsikan pengalaman bersalin ceaser kali ketiga yang mana walaupun sama bersalin secara pembedahan seperti anak2 sebelum ni tapi tetap ada perbezaannya. Kata orang setiap anak ada cabarannya masing-masing kan. Mungkin juga kerana jarak anak kedua dan ketiga ini 7tahun jadi ada prosedur yang dah lain…

Read More

Set Kesihatan, Testimoni, Vivix

Cara Sembuhkan Luka Kencing Manis Elak Kaki Dipotong!

Antara kesan yang terpaksa dihadapi oleh pesakit kencing manis ialah luka lambat sembuh. Bagi pesakit kencing manis mesti nak tau cara sembuhkan luka kencing manis untuk elak dari kaki dipotong. Ye satu yang menakutkan bila dengar kaki terpaksa dipotong bila luka melarat. Sebab tu tak kira luka kecil ataupun besar jangan dibiarkan, kena dapatkan rawatan awal. Pesakit kencing manis juga…

Read More