Vivix

Vivix Shaklee Harga Promosi Terbaik

Ramai yang bertanyakan Vivix Shaklee Harga Promosi terbaik berapa ye? Hari ni Tinie akan kongsikan bagaimana nak dapatkan Vivix Shaklee harga murah harga terbaik jimat lebih 20% dalam masa yang sama dapat bimbingan cara makan yang betul dan kesan yang terbaik. Saya pasti bila ramai yang dah tahu betapa bestnya Vivix Shaklee ni, betapa ia banyak membantu masalah kesihatan yang…

Read More

Vivix

Pengalaman Resdung, Migrain dan Gastrik di Tahap Kritikal.

Ini kisah seorang guru yang berkongsi pengalaman menangani penyakit resdung, Migrain dan Gastrik yang mana dikatakan di tahap kritikal. Pastinya penyakit-penyakit ini menimbulkan rasa sangat sakit dan tidak selesa. Mari kita ikuti pengalaman yang dikongsikan ini. Assalamualaikum W.B.T.. Saya Ayu Adyani Ab Rahman, berumur 33 tahun dan berasal dari Kota Bharu. Saya berkerja sebagai guru dan memiliki 3 orang anak.…

Read More

Tips

Uji Kelajuan Internet Anda. Betul Ke Kelajuan Mengikut Pakej Yang Anda Langgan?

Selama anda menggunakan internet broadband pernah tak check atau test kelajuan internet anda. Tahu tak macam mana nak test kelajuan internet, kelajuan streamyx atau mana-mana broadband provider. Saya tahu yang kita boleh uji kelajuan tapi tak pernah test selama ni. Tak rasa penting pun. Asal dapat connect internet. Dapat google, update blog, uruskan kedai online, uruskan order customer saya dah…

Read More

Uncategorized

10 FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU TENTANG ANGGUR MUSCADINE

Anggur muscadine adalah salah satu dari 4 bahan utama Vivix. Mari kita tengok keistimewaan Anggur Muscadine ini. Sehinggakan Vivix menjadi minuman tinggi antioksida dan antipenuaan terbaik. Tumbuh di kawasan PANAS & LEMBAP Anggur muscadine tumbuh semulajadi ditempat yang panas dan lembab berlainan dengan anggur lain yang memerlukan tempat sejuk dan dingin. Kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik dan cahaya matahari…

Read More

Tips

TIPS MENGELAK STRESS (TEKANAN)

Stress atau tekanan dikatakan menjadi punca banyak penyakit. Tekanan tidak mengenal usia dan tahap status. Kadangkala terlalu tertekan dengan masalah menjadikan manusia hilang pertimbangan. Sehinggakan kita dengar berita-berita yang tidak tercapai dek akal seperti bunuh diri, bunuh ahli keluarga. Stress perlu dikawal. Ikuti tips mengelak stress ini jika anda merasa tertekan Lakukan Kegiatan Luar Seperti Bersukan Orang ramai selalu berkata…

Read More

Kayap

UBAT KAYAP PALING MUJARAB

Bagi mereka yang tahu derita penyakit kayap ini bagaimana, mesti akan tercari-cari apakah ubat kayap yang paling mujarab. Apa saja yang dicadangkan oleh orang orang sekeliling ingin dicuba. Malah ada pelanggan saya yang mendapatkan air penawar bagi mengubati penyakit ini. Ikhtiar bagi mengurangkan kesakitan. Yang bertukar dari satu ke satu klinik pun ada. Tapi kata seorang customer kebiasaannya ubat yang…

Read More

Kayap

KAYAP: TANDA-TANDA DAN KOMPLIKASI

tanda kayap

Bagi merawat penyakit kayap kita perlu tahu apakah tanda-tanda penyakit kayap. Dengan mengenalpasti penyakit¬† ini akan dapat membantu kita dapatkan rawatan lebih awal. Yang saya paling ingat mak cakap kalau kena KAYAP = BAHAYA. Tak boleh dibiarkan, kena berubat. Orang dulu-dulu cakap kalau kat luar kulit tu dah nampak merebak sebenarnya kat dalam lagi teruk. Betul ke? Saya selalu dapat…

Read More

Pengedar Shaklee Tanjung Malim

PENGEDAR SHAKLEE TANJUNG MALIM

Saya Tinie Badri pengedar Shaklee¬† aktif COD SHAKLEE Tanjung Malim Perak termasuk UPSI, Behrang, Ulu Bernam dan kawasan sekitarnya. Alhamdulillah sempena hari lahir saya hari ini, saya merasmikan satu lagi platform untuk saya berhubung dengan dunia luar iaitu blog baru saya TINIE BADRI DOT COM. Untuk makluman, saya telah berkecimpung dengan dunia bisnes suplemen semulajadi pilihan No 1 dunia Shaklee…

Read More