Pengedar Shaklee Tanjung Malim

PENGEDAR SHAKLEE TANJUNG MALIM

Saya Tinie Badri pengedar Shaklee  aktif COD SHAKLEE Tanjung Malim Perak termasuk UPSI, Behrang, Ulu Bernam dan kawasan sekitarnya.

Alhamdulillah sempena hari lahir saya hari ini, saya merasmikan satu lagi platform untuk saya berhubung dengan dunia luar iaitu blog baru saya TINIE BADRI DOT COM.

Untuk makluman, saya telah berkecimpung dengan dunia bisnes suplemen semulajadi pilihan No 1 dunia Shaklee sejak dari tahun 2013. Bermula dengan mengambil suplemen set kolesterol untuk diri sendiri.

Ye fokus saya pada mulanya adalah untuk meningkatkan tahap kesihatan sendiri.

Tak tahan dengan masalah kolesterol yang mengganggu tugasan harian, saya memilih untuk mencuba suplemen yang selamat dan semulajadi ini. Ini pun atas cadangan dari ahli Farmasi sendiri.

Alhamdulillah setelah berpuas hati dengan tahap kesihatan yang lebih meningkat, buat saya lebih yakin untuk pergi lebih jauh lagi. Saya menceburkan diri berkongsi dengan masyarakat di luar tentang Shaklee dan kini Shaklee menjadi sumber pendapatan saya.

Sebagai pengedar Shaklee UPSI Tanjung Malim yang aktif saya bukan saja menjual tapi juga sendiri telah merasai keberkesanan produk ini. Malah suami saya sendiri sebelum ini mengalami masalah buah pinggang bocor. Dan alhamdulillah telah sembuh dan sihat.

Ini menambah keterujaan saya untuk berkongsi dengan anda di luar sana tentang produk Shaklee yang dah menambak baik taraf kesihatan kami sekeluarga.

Dan sehingga sekarang saya masih lagi aktif menjual Shaklee dan aktif menjadi mentor kepada anak-anak bisnes saya, Shaklee Great Warrior.

Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan suplemen Shaklee COD UPSI, Tanjung Malim, Behrang, Ulu Bernam, Kalumpang, Slim River, silalah menghubungi saya. InsyaAllah saya sedia untuk memberikan khidmat yang terbaik.

Saya akan berikan konsultasi percuma penggunaan produk yang terbaik berserta tips-tips berkaitan eksklusif buat pelanggan saya.

Dan peluang untuk menjana pendapatan dengan Shaklee juga terbuka buat anda yang mahukan perubahan dan nak menggapai banyak impian.

Hubungi saya segera untuk dapatkan info berkaitan produk dan bisnes Shaklee.

Pengedar Shaklee Tanjung Malim
012-2812952
COD SHAKLEE: UPSI, TANJUNG MALIM, BEHRANG, SLIM RIVER

 

 

 

Tagged , , ,

2 thoughts on “PENGEDAR SHAKLEE TANJUNG MALIM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *