Kayap

UBAT KAYAP PALING MUJARAB

Bagi mereka yang tahu derita penyakit kayap ini bagaimana, mesti akan tercari-cari apakah ubat kayap yang paling mujarab.

Apa saja yang dicadangkan oleh orang orang sekeliling ingin dicuba. Malah ada pelanggan saya yang mendapatkan air penawar bagi mengubati penyakit ini. Ikhtiar bagi mengurangkan kesakitan. Yang bertukar dari satu ke satu klinik pun ada. Tapi kata seorang customer kebiasaannya ubat yang dapat adalah ubat tahan sakit dan antibiotik. Apabila ubat tahan sakit dah habis, kesakitan masih berulang. Apakah ada ubat kayap yang paling mujarab?

Hakikat yang sebenarnya kayap bukanlah gatal-gatal biasa, antara simptom lain seperti sakit mencucuk, bisa-bisa dan kebas di kawasan lingkaran.

Menurut Pakar Runding Sakit Kulit, Dr. Mohd. Noh Idris, jika terdapat simptom tersebut segeralah berjumpa dengan doktor untuk rawatan dengan segera.

“Serangan kayap ini sangat sakit kerana ia melibatkan urat saraf selain membahayakan kesihatan,” ujarnya ketika ditemui di kliniknya baru-baru ini.

KAYAP DI BAHAGIAN KEPALA SAKIT SAMPAI TAK BOLEH TIDUR

Saya ingin kongsikan pengalaman seorang pesakit kayap ini. En K menghubungi saya dan bertanyakan apa suplemen yang dapat membantu beliau. En K alami masalah kayap di bahagian kepala. Dah tiga klinik yang dia pergi dan sakitnya masih lagi terasa sehinggakan dia tak boleh tidur.

Katanya dari segi luaran nampak macam dah kering tetapi kesakitan dalaman yang dialaminya buat dia sangat tak senang duduk.

SET KAYAP SHAKLEE LENGKAP

En K mengambil ubat kayap yang sebenarnya adalah vitamin seperti yang saya cadangkan di bawah. Kekurangan nutrisi pada badan menyebabkan imun badan kita menurun dan seterusnya menjadikan kita mudah terdedah kepada risiko penyakit ini. Jadi set suplemen ini membantu melengkapkan lompong kekurangan nutrisi itu tadi.

ubat kayap
Fungsi Set Kayap Lengkap

Di dalam set ini mengandungi

1) Garlic Complex: Pil bawang putih ini istimewa kerana ia bertindak sebagai antibiotik semulajadi

2) Vivix : Ekstrak botani yang tinggi kandungan resveratrol dan tinggi antioksida ini dapat membantu memperbaiki sel sel dalaman yang rosak akibat penyakit ini. Salah satu kandungan Vivix adalah Polyganum Cuspidatum yang mana ianya digunakan sejak turun temurun bagi merawat masalah saraf.

3) Nutriferon -mengaktifkan interferon dalam badan bagi memperkuatkan sistem imun tubuh secara semulajadi

4) B-Complex – Vitamin ini penting untuk melegakan saraf yang sakit dan mengurangkan tekanan

5) Lecithin – Penting untuk fungsi transmisi saraf impuls ke otak

6) Vitamin C Sustained Released– Vitamin C Shaklee istimewa berbanding vitamin C di pasaran luar. Ini kerana fungsi sustained released iaitu pelepasan berperingkat selama 5jam dapat memenuhi keperluan vitamin C dalam badan kita dari masa ke semasa. Vitamin C dapat meningkatkan antibodi badan melawan penyakit. Dan mengelakkan daripada penyakit kayap berulang. Vitamin C juga membantu memudarkan parut-parut akibat kayap ini.

Ubat kayap ini sebenarnya bukanlah macam ubat biasa tu, ia lebih kepada merawat dari dalam. JIka diperhatikan, banyak fungsi fokus vitamin ini untuk saraf kan. Yer masalah kayap sangat berkait rapat dengan saraf bukan sekadar masalah kulit biasa. Rujuk artikel di bawah ini

KAYAP: TANDA-TANDA DAN KOMPLIKASI

Ini adalah reaksi pertama En K selepas mengambil Set Kayap Lengkap ini

ubat kayap mujarab
Sakit saraf beransur kurang

Alhamdulillah lebih kurang seminggu sakit saraf dan beransur hilang. Dan bdia terus makan vitamin setiap hari tanpa culas mengikut guide penuh yang saya berikan. Syukur alhamdulillah selepas konsisten hampir sebulan dan vitamin pun masih belum habis, En K memberikan feedback yang baik.

testimoni kayap sembuh shaklee
Kayap sembuh sepenuhnya

 

Bagi mereka yang mengalami masalah kayap dan ingin mendapatkan ubat kayap yang paling mujarab seperti En K boleh klik di sini

ATAU

Untuk info lanjut boleh hubungi saya

Tinie Badri
Pengedar Shaklee Tanjung Malim (since 2013)

012-2812952
COD SHAKLEE: UPSI, TANJUNG MALIM, BEHRANG, SLIM RIVER
Pengeposan SELURUH MALAYSIA, BRUNEI DAN INDONESIA

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *