Tips

Uji Kelajuan Internet Anda. Betul Ke Kelajuan Mengikut Pakej Yang Anda Langgan?

Selama anda menggunakan internet broadband pernah tak check atau test kelajuan internet anda. Tahu tak macam mana nak test kelajuan internet, kelajuan streamyx atau mana-mana broadband provider. Saya tahu yang kita boleh uji kelajuan tapi tak pernah test selama ni. Tak rasa penting pun. Asal dapat connect internet. Dapat google, update blog, uruskan kedai online, uruskan order customer saya dah…

Read More