Bisnes

Nak Cari Pendapatan Tambahan? Jana 4-5angka sebulan.

Mengeluh takkan mengubah nasib kita. Saya kongsikan pada anda yang ingin mencari pendapatan tambahan, mengapa bisnes Shaklee yang boleh jana pendapatan sehingga 4-5angka sebulan ini patut menjadi pilihan anda.

Samada anda surirumah atau sudah ada kerja tetap, samada anda lelaki atau wanita, samada berusia atau masih belajar, bisnes ini patut menjadi pilihan anda kerana:

Produk yang berkualiti dari syarikat yang telah established

Saya faham bagi anda yang baru menjinakkan diri dengan bisnes atau baru terfikir nak cari pendapatan tambahan mesti tak tahu nak jual produk apa kan?

Risau juga terjual produk yang merbahayakan orang di luar sana kan.

Produk Shaklee telah diakui keberkesanannya, jaminan kualitinya, ada saintis yang bertauliah dengan ujian-ujian yang dijalankan, ada ujian klinikal dan dan ada landmark study.

Juga dari syarikat yang telah lama berada di pasaran sejak 1956. Ye Shaklee di Malaysia sendiri sudah lebih 25tahun.

Tanpa ada rekod buruk. Digunakan oleh ahli sukan Olimpik dan juga angkasawan.

Mesti bangga kan dapat jual produk yang wanted dari dulu hingga kini.

Pelan Perniagaan Yang Telus, Adil, Semua Orang Ada Peluang Yang Sama

Sepanjang hampir 5tahun saya bersama Shaklee yang buat saya kagum, pelan perniagaannya yang sangat telus tiada penindasan pada orang bawah atau orang yang baru join.

Semua orang ada peluang yang sama. Yang baru join pun boleh dapat income 3angka 4angka atau 5angka sebulan bergantung pada usaha masing-masing.

Dan tiada istilah orang bawah kerja teruk. Orang atas goyang kaki. TIDAK. Malah jika anda sangat hebat, anda juga boleh berada lebih tinggi daripada upline anda.

Siapa usaha lebih dia yang dapat. Adil kan.

Modal Rendah. Tiada Sistem Stokis

Jangan risau tiada sistem stokis yang bermaksud anda perlu laburkan duit pada sekian jumlah untuk dapatkan harga produk yang lebih murah berbanding orang lain.

Sebaik saja anda mendaftar ahli dengan kos RM79 anda dah dapat menikmati semua produk pada harga ahli yang mana lebih murah.

Ye tak perlu modal besar sehinggakan anda perlu buat loan. Malah anda tak perlu risau tentang stok yang tak habis atau nasi lemak yang basi tidak terjual.

Saya memilih bisnes yang tidak tinggi risiko malah boleh kata 0 risiko.

Bisnes Yang Mudah dan Automate

Sesuai sangat bagi surirumah yang nak menjalankan bisnes di rumah. Atau bagi mereka yang dah ada kerja tetap dan ingin jalankan bisnes ini secara partime.

Buat marketing, layan customer online, uruskan order online, dan ya syarikat terus courier hantarkan produk pada customer.

Walaupun saya jalankan bisnes ini secara part time tapi income nya melebihi gaji kerja sepenuh masa. Best ke best? Janji fokus!!

Peluang Jana Income 4-5angka, Bonus Kereta & Percutian Mewah PERCUMA

Sistem bonus(gaji) Shaklee sangat menarik. Anda layak untuk dapat cash bonus jika anda mencapai jualan yang tertentu.

Of course bagi saya, alang-alang buat bisnes kena buat sehabis baik sampai dapat semua yang syarikat tawarkan.

Alhamdulillah saya dah dapat ketiga-tiga tawaran syarikat ini.

Bonus lumayan setiap bulan, kereta saya dibayar oleh Shaklee.

Saya dan suami juga dapat trip mewah percuma setiap tahun. Best best?

BIMBINGAN MENJALANKAN PERNIAGAAN ISTIMEWA BAGI YANG MENDAFTAR DENGAN SAYA

Saya tahu bagi mereka yang baru nak berjinak dengan bisnes mesti rasa takut sebab banyak yang tak tahu. Bagaimana nak MULA?

Jangan risau kita ada mentoring sistem yang mana saya akan bimbing mereka yang mendaftar dengan saya dan yang nyatakan minat untuk serius memulakan perniagaan ini.

Saya pakar dalam bisnes online dengan medium blog, Vlog, facebook dan instagram.

Saya founder group Shaklee Great Warrior. Kita ada group rahsia untuk ajarkan anda memulakan bisnes ni.

Asalkan anda sedia untuk belajar dan bekerja keras anda juga boleh berjaya macam saya.

Saya akan ajarkan anda teknik halimunan yang saya amalkan. Hmm tengah bercuti di Bali pun income tetap masuk. Best kan?

Jadi bagi mereka yang berminat untuk berbisnes dengan jana pendapatan 3,4 atau 5angka sebulan(bergantung pada anda mahu dan sanggup usahakan) boleh hubungi saya Tinie Badri di talian 012-2812952.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *