Set Kesihatan, Vivix

Menurunkan Tekanan Darah Tinggi Dengan Selamat Dan Berkesan

Tekanan darah tinggi atau hipertensi dikatakan sebagai “silent killer”. Pembunuh senyap. Bagi penghidap tekanan darah tinggi pasti ingin mengetahui bagaimana cara menurunkan tekanan darah tinggi dengan selamat dan berkesan.

Seringkali kita mendapat berita seseorang yang nampak sihat tiba-tiba meninggal dunia akibat tekanan darah yang terlalu tinggi sehingga mengakibatkan strok atau serangan jantung dan meninggal dunia. Ini adalah antara risiko bagi mereka yang ada penyakit darah tinggi. Sebab itu penting untuk mereka yang ada masalah tekanan darah tinggi untuk ikhtiar menstabilkan tekanan darah.

Kesibukan dengan tugas harian, stress dengan pelbagai masalah, gaya hidup, pemakanan yang tidak seimbang menjadi faktor kepada masalah tekanan darah tinggi.

Bagi membantu mereka yang mengalami masalah tekanan darah tinggi, saya kongsikan kisah Ibu kepada 5orang anak ini.

TESTIMONI VIVIX : BACAAN DARAH TINGGI MENURUN SELEPAS AMALKAN VIVIX

.

Assalamualaikum..

Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat.

Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus dari produk Zhulian dan macam-macam lagi. Doktor juga membekalkan ubat-ubatan setiap kali selepas check up.

Saya mula mengenali Shaklee melalui phamplet yang dibawa pulang oleh anak saya, Nurliyana. Beliau merupakan seorang pengedar Shaklee. Saya juga turut membuat pembacaan di Internet untuk mengetahui kandungan Vivix serta membaca testimoni-testimoni di Internet

Saya mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, saya turun mengambil Ostematrix setiap hari. Selepas 5 bulan mengamalkan kedua-kedua produk ini secara konsisten, bacaan darah tinggi saya telah menurun dan dulu setiap 1-2 bulan saya perlu pergi ke klinik untuk check up, kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Saya juga telah menghabiskan 2 botol Vivix dalam tempoh 5 bulan ini.

Saranan anda saya untuk pembaca yang mempunyai masalah seperti saya, minumlah Vivix untuk kesihatan yang menyeluruh. Saya berasa sangat gembira kerana bacaan darah tinggi saya telah berkurang bacaannya.

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anak saya kerana memperkenalkan Vivix kepada saya. Selama 4 tahun saya menghidap darah tinggi ini, akhirnya saya bebas. Malah berat badan saya juga turun dengan banyak selepas mengamalkan Vivix.

Terima kasih Vivix! Saya sayang Vivix! 😉

INFO VIVIX

INFO OSTEMATRIX

DAPATKAN SET SUPLEMEN MEMBANTU MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI HARI INI!

Cara (1): Beli  secara online di laman eSell,pembayaran menggunakan Debit Kad atau Kredit Kad (klik sini).

Gla Complex Shaklee akan dihantar terus oleh pihak Shaklee (M) selepas pembayaran diterima.

Cara (2): Hubungi kami di 012-2812952 (klik dari smartphone anda), untuk kami bantu anda buat pembelian, pendaftaran ahli untuk lebih penjimatan, dan pertanyaan lanjut.

Secara Jujurnya, kami lebih recommend cara no. 2 kerana lebih jimat bila daftar sebagai ahli Shaklee.

Jadual makan terbaik untuk masalah darah tinggi akan diberikan eksklusif buat customer tiniebadri.com

Jaga kesihatan! Assalamualaikum.

3 thoughts on “Menurunkan Tekanan Darah Tinggi Dengan Selamat Dan Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *