Vivix

VIVIX HARGA MURAH PROMOSI PADA BULAN OGOS 2018 SAHAJA

Yeyy Vivix harga murah sempena promosi pada bulan ini iaitu bulan Ogos 2018 sahaja. Berita baik pada peminat Vivix ni, peluang yang tidak sepatutnya anda lepaskan. Shaklee setiap bulan akan buat promosi untuk ahli menikmati satu-satu produk pada harga promosi tetap Vivix ni jarang jugak lah. Maka bila promosi ianya memang sesuatu yang dinantikan. Tak promosi pun laku keras, dek khasiatnya yang tiada tandingan. Bila promosi lagi lah kan. Oke jom kita tengok apakah promosi bulan ni.

VIVIX MURAH PROMOSI BELI 2BOTOL DISKAUN 5 %

Harga runcit Vivix adalah RM475 sebotol. Dengan promosi ini, anda beli 2botol Vivix anda akan dapat diskaun 5% dan istimewanya jika anda belum ahli ialah anda terus dapat KEAHLIAN PERCUMA bernilai RM65 dan menikmati DISKAUN 5% dari HARGA AHLI. Bukan itu saja anda juga dapat CASH BACK bernilai RM36.00!!


Ye sangat berbaloi dan jimat. 2botol harga normal adalah RM950 tetapi  harga promosi adalah RM722 dengan CASH BACK bulan hadapan RM36.00. Peluang yang tidak patut anda lepaskan. Hubungi saya untuk nikmati promosi ini.

Ahaaaaa ada lagi PROMOSI VIVIX

VIVIX MURAH SANGAT PROMOSI BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL.

Wowwwww seperti yang saya beritahu harga runcit sebotol Vivix adalah RM475. Ye anda dapat sebotol Vivix berharga RM475 secara PERCUMA bila anda beli satu set 6 botol Vivix ini. Anda juga layak dapat KEAHLIAN PERCUMA bernilai RM65. Dan terus dapat menikmati harga ahli. Bukan itu sahaja anda juga dapat CASH BACK bukan 2 angka tetapi 3 angka. Ye betul CASH BACK bernilai RM250.80.

Tersangatlah murah dan berbaloi-baloi jika anda grab VIVIX 6botol PERCUMA SEBOTOL ini pada harga RM 2280.00 SAHAJA dengan CASH BACK RM250.80+ sebotol Vivix PERCUMA bernilai RM475+ keahlian PERCUMA bernilai RM65.

Haaa kira berapa banyak untung. Best kan.

Tak banyak ke 6 botol? Tak!

Anda boleh simpan untuk stok sendiri yang mana sebotol Vivix untuk sebulan, jadi anda ada stok untuk 7bulan iaitu stok Ogos sehingga Februari 2019. Tarikh luput Vivix lambat lagi iaitu April 2019. Anda juga boleh berkongsi dengan ahli keluarga. Sementara promosi ni la nak grab kan.

Tambahan PROMOSI. Dengan pembelian SET PROMOSI VIVIX ni anda juga berpeluang untuk membeli Cooler bag yang cantik ini dan sudu eksklusif Vivix pada harga cuma RM8. Tersangat murah dari biasa.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini kerana ianya sangat jarang terjadi,

Pada anda yang memang sedang mencari Vivix inilah masanya. Bukan saja kesihatan unggul yang anda dapat tetapi juga menikmati promosi bulan ni.

BACA INFO VIVIX KLIK DISINI

Info Lengkap Vivix

Istimewanya jika anda membeli dengan saya, konsultasi PERCUMA secara berterusan untuk anda. Jika anda beli di tempat lain, saya minta maaf sangat tak dapat nak bantu beri cara makan terbaik dan berikan konsultasi yang terbaik sesuai dengan masalah kesihatan anda.

Jangan tunggu lagi, anda boleh hubungi saya sekarang:


Pengedar Sah Shaklee : 
Tinie Badri (Shaklee ID 927505)
012-2812952.  (whatsapp /sms)
hartini.badri@gmail.com (e-mail)
COD Shaklee: Tanjung Malim, Selayang, Manjung
PENGEPOSAN KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK
Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *