Set Kesihatan, Testimoni, Vivix

Protein Dalam Air Kencing, Air Kencing Berdarah Tanda Awal Buah Pinggang Rosak – Nephrotic Syndrome

K

Buah pinggang berfungsi untuk menapis sisa toksin dan air berlebihan dari sistem darah selain bantu kekalkan tekanan darah, bentuk sel darah dan memastikan kesihatan tulang. Jika ada protein dalam air kencing, ini adalah tanda awal mengatakan buah pinggang sudah mula gagal.

Tanda buah pinggang bocor

Pegawai perubatan bahagian nefrologi Dr B.H.Lim

Selepas berkongsi kisah suami saya yang sudah sembuh dari Nephrotic Syndrome, saya selalu dapat kes yang sama.

Semakin ramai yang ada masalah buah pinggang bocor ini.

Kali ini saya kongsikan kisah seorang customer yang baru saya terima sebentar tadi yang mana Puan M dari Ampang ini mula menghubungi saya melalui panggilan telefon pada Mac 2018 yang lepas. Puan M lebih selesa dapatkan konsultasi melalui panggilan telefon. Disebabkan itu saya tiada rekod print screen perbualan dengan beliau.

Pada masa itu Pn M menelefon saya dan memberitahu masalah yang dihadapinya.

Simptom Nephrotic Syndrome yang dihadapi Pn M

Bagusnya Pn M terus mendapatkan pemeriksaan Doktor bila mendapati kelainan pada kesihatan tubuh badannya. Ini adalah simptom yang dihadapi beliau dan mengikut keputusan darah Doktor mendiagnos beliau sebagai pesakit Nephrotic Syndrome (Buah Pinggang Bocor)

Kaki bengkak sembab

– Protein di dalam air kencing

– Darah di dalam air kencing

– Cepat rasa letih tidak bertenaga

Tanda sakit buah pinggang

Sakit Buah Pinggang Bocor Ikhtiar Dengan Vivix

Pn M bersetuju untuk ikhtiar dengan Vivix. Saya ajarkan cara makan terbaik dan saya guide tips pemakanan untuk pesakit buah pinggang bocor.

Ubat sakit buah pinggang

Pn M repeat order untuk botol seterusnya, dan setelah 3botol pengambilan Vivix, ketika makan tengah hari tadi saya mendapat call dari Pn M.

Saya berhenti makan dan jawab panggilan Pn M kerana saya tahu jika beliau call maknanya ada yang penting ingin diberitahu.

Tau tak ayat mula-mula Pn M selepas bagi salam tadi.

β€œKak, saya nak ucapkan terima kasih sebab bantu saya guide saya. Saya baru balik hospital ni. Alhamdulillah result semua dah oke. Doktor kata lepas ni tak payah datang check dah. Ikutkan bulan 10 ni ada apointment untuk scan sebab ada darah dlm urin ari tu, tapi doktor kata tak payah dah. Result semua dah cantik. β€œ

😭

Allahuakbar sesungguhnya saya sangat bersyukur dengar berita gembira ni.

Syukur alhamdulillah.

Saya suka ayat puan ni.

Kita ni ikhtiar kan kak, Allah Maha Penyembuh. Kalau tak usaha tak boleh juga kan”

Itulah konsep yang kami pegang. Suplemen ni cuma alat je. Dan kami pun hanya membantu, menyebarkan kebaikan produk untuk kesihatan yg lebih baik. Semua dengan izinNya jua.

Dan kami juga selalu menasihati customer ini hanyalah suplemen yang membantu, jika ada ubat dan rawatan yang doktor berikan, jangan stop tanpa arahan doktor. Mereka lebih pakar dan mengetahui condition pesakit.

Terima kasih Allah atas berita gembira ini.

Saya sudah meminta kebenaran Puan M untuk kongsikan kisahnya. Semoga kisah ini dapat membantu mereka yang alami masalah yang sama.

Pada customer yang membeli dengan saya, InsyaAllah saya akan guide dengan yang terbaik. Doa saya sentiasa bersama customer-customer saya.

Yang nak ikhtiar dengan Vivix, bulan ni Ogos 2018 ada PROMOSI VIVIX ye.

Hubungi saya untuk info lanjut:

Tinie Badri

ID : 927505

(Coordinator)

WhatsApp ;

012-2812952

atau;

E-mail

hartini.badri@gmail.com

Pengguna tegar produk Shaklee sejak 2013.

Aktif sebagai Pengedar Shaklee di Malaysia sejak 2013 hingga sekarang.

Berpusat di Tg Malim, Manjung Perak dan Selayang.

Servis penghantaran ‘by hand’ ke kawasan berhampiran.

Pos Laju/Gdex/Citylink ke seluruh Malaysia.

Pos ke Singapore, Brunei dan lain-lain juga disediakan.

Founder team SHAKLEE GREAT WARRIOR

Tagged , , , ,

1 thought on “Protein Dalam Air Kencing, Air Kencing Berdarah Tanda Awal Buah Pinggang Rosak – Nephrotic Syndrome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *