Pencuci Muka, Youth Skincare

Pencuci Muka Terbaik Untuk Semua Jenis Kulit

Satu yang sering menjadi masalah kita yang nak jaga kulit muka ni adalah memilih pencuci muka yang terbaik untuk jenis kulit kita. Yer la kadang kala bila pakai satu satu jenis tu kulit semakin berminyak dan kadangkala kulit kombinasi atau kering menjadi terlalu kering.

Hari ini saya nak kenalkan pencuci muka yang terbaik yang best sesuai untuk semua jenis kulit. Pencuci muka ini sesuai samada untuk kulit berminyak, kulit kering atau kulit kombinasi. Susah nak percaya kan. Tapi percayalah. Ianya berdasarkan penyelidikan yang dijalankan oleh team Shaklee selama 8 tahun maka terhasillah YOUTH SKINCARE SHAKLEE. And of course clinically tested and 100% proven BERKESAN

Pencuci muka YOUTH bukan sekadar pencuci muka biasa. Luminous Gel Oil Cleanser mengandungi vitamin dan nutrisi natural

Keistimewaan Pencuci Muka Youth.

Pencuci muka Youth ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit kita untuk step seterusnya.

Bahan-bahan Utama Pencuci Muka Youth

?Vital Repair+® (Vitamins, Botanicals) – untuk melawan radikal bebas dan memberi perlindungan kepada kulit.

?Muscadine Grape Extract,

Muscadine Grape ni bahan premium dalam VIVIX, ia berfungsi untuk melindungi & membaiki sel DNA. Muscadine ni pun halang kerosakan kolagen dan elastin.

?Ekstrak Alga Hijau

Kandungan esktrak alga hijau

Alga hijau ni lah yang tolong haluskan kulit, remove whitehead blackhead. Dan alga hijau ni memang bagus untuk menghalang jerawat dari naik kat muka, pada masa yang sama menghalang daripada kotoran pencemaran sekitar

Yang paling best adalah Youth Cleanser ni diperbuat daripada tumbuhan premium & bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya. Jadi mereka yang macam saya memilih hanya yang organik dan selamat Pencuci muka Youth ini adalah pilihan yang terbaik.

Pengalaman menggunakan Pencuci Muka Youth

First time saya menggunakan pencuci muka ni, diajar oleh Beautician Shaklee bubuh sikit je di tapak tangan dan usapkan di muka. Eh sikit je, ok ke. Persepsi pertama saya.

Serius mula-mula yang saya suka sebab ia tak berbau wangi, baunya segar fresh je.

Bagi yang dah biasa pakai pencuci muka jenis sabun mesti rasa tak puas sebab tak banyak buih. Jangan risau, memang pencuci muka ni bukan jenis foam. Tetapi mencuci dengan sangat lembut dan paling penting bersih. Dan ia tak akan menjadikan kulit kita kering mengelupas.

Pencuci muka Youth ni tidak merengsakan kulit. Sesetengah pencuci muka tu lepas cuci mesti rasa tegang je muka kan. Pencuci ni tak, lembut je tau.

Pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser ini juga bertindak sebagai pencuci mekap. Best kan tak payah beli make up remover asing. Sangat jimat. Formulasi pekatnya berikan penjimatan, mana taknya satu tiub tu tahan sehingga 5bulan.

Oke itu pengalaman saya sendiri, jika anda sendiri nak merasai betapa bestnya pencuci muka Youth ini. Jom dapatkan sekarang!!

Hubungi:

Tinie Badri

ID : 927505

(Coordinator)

Pengguna tegar produk Shaklee sejak 2013.

Founder team SHAKLEE GREAT WARRIOR

Aktif sebagai Pengedar Shaklee di Malaysia sejak 2013 hingga sekarang.

Berpusat di Tg Malim, Manjung Perak dan Selayang.

SMS/Whatsapp/Call : 012-2812952


POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE BRUNEI

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *