Kulit, Set Kesihatan, Testimoni

Eczema Kronik Berbelas Tahun Pulih, Kulit Makin Licin

Eczema Kronik atau Penyakit atopik dermatitis (eczema) seringkali dikaitkan dengan faktor keturunan dan alahan. Ia adalah penyakit radang kulit yang menyebabkan rasa gatal yang teruk serta boleh mengganggu kualiti tidur dan kehidupan seharian.

Antara tanda-tanda penyakit atopik ekzema ini termasuklah keadaan kulit yang kering, merah dan kelihatan

bersisik. Ianya bertambah teruk apabila digaru berulang kali.

Kita ikuti kisah pengalaman menghadapi eczema kronik yang dialami oleh ibu wanita ini, Puan Izzati:

Ini kisah mak saya dengan Vivix.

Bila sebut pasal Vivix dulu-dulu, saya rasa macam mahalnya Vivix ni. Masa tu macam betul ke testimoni-testimoni yang diorang share ni.

Tapi disebabkan kisah ni, memang dah buatkan saya berubah pendapat dan nak share dengan semua kebaikannya. Sangat berbaloi.

Kisahnya, mama ada masalah eczema kronik. Banyak dah berubat sana sini. Dah berbelas tahun dah eczema mama. Duit pun habis beribu untuk berubat.

Bayangkanlah sekali pergi rawatan sahaja dah rm500++. Tapi, eczema mama tetap tak surut.

(Siapa yang kenal mama tahulah macam mana kisah ni)

Saya pun baca segala details Vivix, cari dia punya kebaikan segala kandungan dia. Time tu nekad, aku mesti cuba beli Vivix untuk mama. Tak kesahlah, cuba je dulu. Terus grab 2 botol.

Hasilnya lepas 3 bulan, alhamdulillah memang amazing. Eczema mama hilang, kulit pun makin licin, bonus awet muda. Sakit-sakit sendi, gastrik pun hilang. Cuma tinggal sikit-sikit je lagi dekat tangan yang degil tak nak hilang lagi.

Bonus, walaupun mama dah 59 tahun. Tapi orang ingat mama masih 40an.

Eczema kronik pulih

Pada mereka yang mengalami eczema kronik dan ingin berikhtiar dengan Vivix, ini adalah info kandungan Vivix.

Anda boleh dapatkan Vivix dengan klik butang di bawah

Set ini akan dihantar terus ke alamat anda oleh pihak Shaklee (M) selepas pembayaran diterima.

atau hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Jadual makan terbaik akan diberikan eksklusif buat customer tiniebadri.com.

Hubungi:

Tinie Badri

ID : 927505

(Coordinator)

Pengguna tegar produk Shaklee sejak 2013.

Founder team SHAKLEE GREAT WARRIOR

Aktif sebagai Pengedar Shaklee di Malaysia sejak 2013 hingga sekarang.

Shaklee COD Tg Malim, Manjung Perak dan Selayang.

SMS/Whatsapp/Call : 012-2812952


POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE BRUNEI

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *