Uncategorized

Kulit Breakout Teruk Sampai Parut Jerawat Orang Ingatkan Parut Chicken Pox

Hi semua!! Pernah tak mengalami kulit breakout teruk. Kulit rosak teruk sampaikan ada yang ingatkan tu adalah kesan parut chicken pox. Punyalah teruk keadaan kulit tu kan.

Dah cuba macam-macam produk bukan makin elok tapi makin teruk kulit muka tu. Bila kulit muka teruk memang buat diri rasa down sampaikan hilang keyakinan diri.

Dan inilah yang terjadi pada wanita ini. Jom kita tengok apakah usahanya untuk mengembalikan keyakinan diri dan teguran orang tentang kulit muka breakout teruk dah tiada lagi. Malah seringkali orang terkejut dengan perubahan yang ketara pada kulit mukanya.

Jom tonton video ini, klik gambar ini

Kulit breakout teruk

Lihat di sini untuk lebih banyak testimoni kulit breakout kembali cantik.

Testimoni Youth Skincare Shaklee – Memberi Harapan Kepada Masalah Kulit Anda

Untuk dapatkan info lanjut tentang Set Youth yang diambil oleh wanita muda ini boleh hubungi saya

Jadual makan terbaik akan diberikan eksklusif buat customer tiniebadri.com.

Hubungi:

Tinie Badri

ID : 927505

(Coordinator)

Pengguna tegar produk Shaklee sejak 2013.

Founder team SHAKLEE GREAT WARRIOR

Aktif sebagai Pengedar Shaklee di Malaysia sejak 2013 hingga sekarang.

Shaklee COD Tg Malim, Manjung Perak dan Selayang.

SMS/Whatsapp/Call : 012-2812952


POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE BRUNEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *