Set Kesihatan, Tenaga, Testimoni, Vivix

Gatal-gatal Hidung Resdung Tiada, Badan Lebih Cergas Bertenaga

Pada mereka yang mengalami gatal gatal hidung akibat resdung mesti rimas kan. Membuatkan diri terhalang untuk menikmati makanan tertentu. Banyak makanan nak kena pantang tambah-tambah makanan yang ada belacan atau seafood.

Bekerja dan berulang alik ke tempat kerja yang jauh setiap hari buat badan letih dan penat. Boleh stress jugak dibuatnya.

Alhamdulillah dua masalah ni dapat diatasi oleh suami puan ini. Jom kita baca kisah ini.

Salam

Hari ni saya nak share #vivixeffect suami saya.

Suami saya bangun pagi jam 5.30am untuk bergerak ke tempat kerja. Setiap pagi selepas mandi dia akan terus buka peti ais dan ambil satu tea spoon vivix dengan secawan air

Secara jujurnya, ikut logik setiap hari memandu ke pejabat yang agak jauh kira-kira 70km sehala dan kerja long hours memang sangat penat dan letih. Tetapi dengan vivix dia dapat bertahan dan lebih bertenaga.

Lagi satu kelebihan vivix ni katanya pencernaan lebih senang dan mudah. Tiada sembelit dan buasir

Ha pas tu bab gatal-gatal hidung. Sebab suami saya ni ada resdung. Biasanya tanpa vivix. Mesti menggaru lepas pekena belacan. Tapi dengan vivix Alhamdulillah vivix dapat mengawal kegatalan akibat resdung

Inilah #vivixeffect suami saya

Memang ramai yang sukakan Vivix kerana kesan baik yang diterima. Alhamdulillah sangat membantu untuk badan lebih sihat bertenaga dan bebas dari resdung. Imun badan pun jadi lebih kuat dan tak mudah dijangkiti penyakit. Kandungan polyphenol dan tinggi antioksida menjadikan Vivix minuman ekstrak botani yang digemari ramai.

Pada mereka di luar sana yang nak atasi resdung dan kekal cergas sepanjang hari. Pilihlah Vivix sebagai suplemen harian anda.

INFO VIVIX DI SINI

Anda ada 2 pilihan untuk beli VIVIX dengan mudah:

Cara (1): Beli  secara online di laman eSell,pembayaran menggunakan Debit Kad atau Kredit Kad (klik sini).

Set ini akan dihantar terus ke alamat anda oleh pihak Shaklee (M) selepas pembayaran diterima.

Atau

Cara (2): Hubungi kami di 012-2812952 (klik dari smartphone anda), untuk kami bantu anda buat pembelian, pendaftaran ahli untuk lebih penjimatan, dan pertanyaan lanjut.

Secara Jujurnya, kami lebih recommend cara no. 2 kerana lebih jimat bila daftar sebagai ahli Shaklee.

Jadual makan terbaik untuk VIVIX akan diberikan eksklusif buat customer tiniebadri.com
.

Jaga kesihatan ye!

Salam sayang,

Tinie Badri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *