Kayap, Testimoni, Vivix

Rawat Kayap Di Bahu Sehingga Sembuh

Kayap di bahagian bahu, leher antara kes kayap yang sering saya dapat. Dan warga tua adalah golongan yang berisiko mendapat penyakit kayap.

Kebanyakan mereka yang menghubungi saya bertanyakan set kayap adalah mereka yang dah mencuba rawatan lain tetapi masih belum sembuh. Seperti Encik ini yang bertanyakan untuk ayahnya.

“Assalam… Puan tinie… Saya nk tnya set suplemen kayap… adakah ia bentuk tablet atau cecair… bapa saya x boleh telan tablet. Utk pengetahuan puan bapa saya berusia 84 thn.. terkena kayap dibahagian bahu – leher.”

Kayap di bahu leher

Mesej ni diterima bulan lepas. Disebabkan ayahnya dah berusia 84tahun dan tak boleh telan tablet saya sarankan mengambil Vivix sahaja.

Semasa berjumpa untuk COD, kata Encik ini beliau dah bawa ayahnya ke beberapa klinik dan juga dapatkan rawatan tradisional (cara kampung) tapi masih juga tiada perubahan.

Kesian tau sakit kayap ni sakitnya sampai tak boleh tidur. Tu yang ikhtiar dengan Vivix pulak.

Syukur alhamdulillah. Ini Feedback yang baru diterima semalam. #kayap dah sembuh.

Ubat kayap bahu

Ye syukur alhamdulillah kayap di bahu ayahnya dah sembuh dengan konsisten Vivix mengikut cara makan yang saya guide.

Ubat kayapUbat kayap bahu

Seperti kita ketahui penyakit kayap ni juga berkait dengan saraf. Sebab itu pesakit kayap biasanya akan cakap kayap dah kering tapi masih rasa sakit bahagian dalam sampaikan nak tidur pun sakit. Tambahan pula, Kayap di bahu, yang berdekatan dengan leher kepala memang menyakitkan.

Ekstrak pekat dari tumbuhan botani yang tinggi kandungan resveratrol dan tinggi antioksida ini dapat membantu memperbaiki sel sel dalaman yang rosak akibat penyakit ini. Selain itu, Salah satu kandungan Vivix adalah Japanese Knotweed (Polyganum Cuspidatum) yang mana ianya digunakan sejak turun temurun bagi merawat masalah saraf.

Jadi pada mereka yang mengalami kayap di bahu, leher atau di mana-mana bahagian, dan juga pada mereka yang berusia yang kena penyakit kayap. Boleh ikhtiar dengan Vivix. Beli dengan saya, InsyaAllah saya guide cara makan terbaik.

Bagi mereka yang mengalami masalah kayap dan ingin mendapatkan ubat kayap yang paling mujarab seperti En Ini boleh klik di sini

ATAU

Untuk nak tahu info lanjut boleh hubungi saya

Tinie Badri
Pengedar Shaklee Tanjung Malim (since 2013)

012-2812952
COD SHAKLEE: UPSI, TANJUNG MALIM, BEHRANG, SLIM RIVER
Pengeposan SELURUH MALAYSIA, BRUNEI DAN INDONESIA

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *