Uncategorized

Pengedar Shaklee Selayang, Serendah, Bukit Beruntung Selangor

ANDA MENCARI PENGEDAR SHAKLEE SELAYANG, SERENDAH, BUKIT BERUNTUNG SELANGOR?

 

Saya Hartini Binti Badri dan suami Muhamad Rosdi Bin Ismail adalah Pengedar Shaklee Selayang, Serendah Paling aktif sejak 2013.

KENAPA ANDA PERLU PILIH SAYA

Kami Pengedar Shaklee Selayang, Serendah, Bukit Beruntung Selangor sentiasa ada Ready Stok dan boleh COD terus ke tempat anda dengan segera. Hampir setiap hari Kami pergi ke Branch Shaklee untuk dapatkan stok terbaru.

 

 

Berpengalaman dan Terlatih

Saya telah menjalankan Bisness Shaklee sejak 2013 iaitu sudah 5 tahun dan Merupakan Leader Shaklee sejak April 2013. Saya juga merupakan pengguna Shaklee sejak 2012.

Saya adalah Pengedar shaklee Selayang, Serendah Selangor yang terlatih yang mana telah terpilih menghadiri kursus yang telah dianjurkan shaklee iaitu Shaklee Akademi. Dan setiap bulan saya akan menghadirikan diri ke Health & Welness Talk yang di sampaikan oleh Pakar Nutrisi Shaklee.

Konsultansi  Terbaik Sebelum Dan Selepas Pembelian

Bila anda membeli dengan saya, anda akan dapat konsultansi secara percuma dan berterusan sehingga masalah anda selesai. Saya akan bagi jadual makan vitamin mengikut masalah anda. Saya merupakan pengedar Shaklee yang mendapat bimbingan dari pakar nutrisi Shaklee dan kami juga merujuk beberapa orang doktor yang mana ada Doktor dalam kumpulan kami.

Group Terbesar Di Malaysia

Saya adalah Leader Shaklee di Rank Coordinator dan merupakan Founder group Shaklee Great Warrior (SGW) sejak 2013 Yang mana SGW  group berada di bawah Group Shaklee terbesar di Malaysia iaitu di bawah Presidential Master Lyna Noh (IREACH) dan Presidental Master Hadhatina (SUPERMOM) yang mana jualan bulanan mencecah 5 juta sebulan.

Kawasan Liputan

Ini antara kawasan yang saya selalu COD dan boleh COD jika anda membeli dengan kami.

Selayang
Batu Caves
Serendah
Bukit Beruntung
Dan kawasan sekitarnya

Untuk anda yang berada jauh dari kawasan liputan jangan risau saya menggunakan khidmat Pos laju selalunya barang akan sampai dalam masa 2-3 hari jika anda buat bayaran sebelum jam 3 petang proses pengeposan akan dilakukan pada hari yang sama.

Trusted Seller

Sudah Beribu orang saya bantu sejak 2013 , Ini antara customer yang berurusan dengan saya daripada pembelian bawah rm100 hingga beribu ribu ringgit.

 

 

Hubungi Saya
Tinie Badri
Hp : 012-2812952

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *