Bisnes

Shaklee Business Leader Conference 2020

Pada 22 Februari 2020 yang lalu saya & suami telah dijemput menghadiri Shaklee Business Leader Conference 2020(BLNC) yang berlangsung di Putrajaya International Convention Centre, Putrajaya.

Untuk makluman, conference ini menghimpunkan seluruh leader yang aktif membuat bisnes Shaklee dan yang LAYAK MELEPASI SYARAT YANG DITETAPKAN SAHAJA.

Kiranya ni hanya pada mereka yang betul betul perform pada cycle yang lepas. Alhamdulillah setiap tahun saya mendapat jemputan.

Saya sangat berbangga kali ni saya tidak keseorangan. Saya membawa bersama leader di bawah group saya Shaklee Great Warrior.

Seronok dapat berkumpul berjumpa leader-leader hebat termasuk upline dan superupline kami.

Kami di bawah group iReach group terbesar Shaklee Malaysia

Kenapa penting untuk kami hadiri BLNC ini?

Semasa BLNC ni lah management Shaklee akan share pelbagai info baru dan strategic planning business untuk cycle baru akan datang.

Dalam Business Shaklee, bulan April 2020 adalah awal tahun dan Mac 2021 adalah hujung tahun bagi kami.

Jadinya sebelum masuk closing cycle ni, kita perlu susun segala aktiviti kita pada tahun akan datang.

Apa yang kita nak dalam Business?

Sepanjang menjalankan Business Shaklee ni, macam-macam yang Shaklee dah bagi dekat saya dan Shaklee Great Warrior Leaders

    Bonus runcit
    Bonus kepimpinan peribadi
    Bonus kepimpinan
    Bonus infiniti
    Bonus subsidi kereta
    Anugerah & ganjaran
    Percutian
    Ukhwah (ini yang tidak ternilai)

Business Leader Conference kali ni juga istimewa kerana sempena sambutan 25tahun Shaklee di Malaysia. Lama kan. Alhamdulillah ini adalah salah satu sebab saya memilih bisnes ni. Trusted company. Long lasting business.

Semasa BLNC ni juga Shaklee telah melancarkan produk baru iaitu Res-V. Semua Leaders sangat excited dengan pelancaran produk baru ini.

https://youtu.be/-McbpCLHFco

Jika sebelum ni kita ada Vivix antara produk terlaris dek kerana hebatnya kandungan resveratrol di dalamnya. Kali ni Res-V ada 30% lebih power dari Vivix. Cuma ia bukanlah pengganti Vivix tetapi ia melengkapi keperluan kita. Dicadangkan Vivix disiang hari dan Res-V diambil di sebelah malam. Berikut adalah serba sedikit tentang Res-V. Akan ada entry khas selepas ini tentang produk ini.

Selain itu semasa BLNC ini juga diumumkan ke manakah destinasi trip Shaklee bagi cycle hadapan. Yes ke Bali bagi trip national dan ke Las Vegas bagi peringkat International. Best sangat kan! Jika anda nak pun boleh tau, kena complete kan syarat nya. Jangan malu segan jom start sekarang.

Alhamdulillah seronok dapat bersama-sama business leader yang lain. Terutama mendengar perkongsian leader-leader hebat di pentas hadapan. Kisah bagaimana otai Shaklee menempuh suka duka perjalanan. Bagaimana boleh tembus pasaran Taiwan yang dia sendiri pun tak pandai berbahasa orang tempatan. Haih saya sangat kagum. Kalau di negara asing beliau berjaya takkan kita tak boleh kan. InsyaAllah pasti boleh.

Di akhir program kami diberikan goodies bag, which is sangat lumayan nilainya yang mana lebih daripada RM500. Dengan makanan yang mewahnya. Memang best sangat ke BLNC. Layanan Shaklee tak pernah tak best.

Semoga ketemu lagi di BLNC tahun hadapan. InsyaAllah tahun depan saya akan bawak lebih ramai lagi dan jika anda rasa andalah orang yang perlu saya bawa. Hubungilah saya.

Shaklee Business Leader since 2013,

Tinie Badri

012-2812952

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *