Set Kesihatan, Testimoni, Vivix

Rahsia Luka Bersalin Cepat Sembuh & Kembali Cergas Selepas Bersalin

Bagi ibu yang baru melahirkan bayi adalah satu harapan yang besar agar luka bersalin cepat sembuh samada bersalin secara normal atau pembedahan dan badan terasa lebih cergas selepas bersalin. Perit rasanya jika luka lambat sembuh apatah lagi jika luka bersalin operation bernanah atau berair. Bukan saja beri kesan pada kesihatan ibu tapi juga pada emosi ibu sekaligus mengganggu ibu untuk…

Read More

Info Kesihatan

Pengalaman Cucuk Dexa Kali Pertama

Assalamualaikum. Hari ni dalam sejarah pertama kali kena cucuk Dexa. Dua kelahiran sebelum ni pun czer tapi tak pernah kena cucuk. Tapi yelah dah lama kan, anak kedua pun dah 7tahun jadi mungkin prosedur pun dah lain. Pagi tadi saya ada check up dengan doktor pakar O&G di Hospital tempat saya nak bersalin nanti. Nak dapatkan tarikh untuk bersalin operation.…

Read More